Με αγάπη…Μαντώ

Ήταν πέρυσι τέτοια εποχή όταν μου τηλεφώνησαν από την εταιρεία Βαϊράμογλου για να γνωριστούμε. Ήθελαν να μου μιλήσουν για μια μάρκα γυαλιών και αν ενδιαφερόμουν να συνεργαστούμε. Το όνομα του brand αρκετά ελκυστικό, ο σχεδιασμός τους πρωτοποριακός, η αισθητική τους υψηλή και οι φόρμες τους κομψότατες, πραγματικά έργα τέχνης.Αυτό που για μένα έχει μεγάλη σημασία είναι να μου αρέσει η αισθητική και το ύφος του προϊόντος για το οποίο πρόκειται να συνεργαστώ. Δεν μπορώ να προτείνω κάτι αν δεν το πιστεύω εγώ η ίδια. Με τα VEDI VERO δεν δίστασα στιγμή. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Γι αυτό και το πρώτο ζευγάρι που μου δόθηκε έχει συναισθηματική αξία για μένα. Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα αρκετά να διαλέξω τα αγαπημένα μου ζευγάρια γιατί η εταιρεία διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Είσαι ρομαντική, αυθόρμητη, δυναμική, διακριτική; Δεν έχει σημασία.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, όπου και όπως κι αν θες να τα φορέσεις θα βρεις το ζευγάρι VEDI VERO που σου ταιριάζει. Αυτό είναι που με έκανε να τρελαθώ με το συγκεκριμένο brand.

 

Ξεκινήσαμε λοιπόν να δουλεύουμε μαζί και από την πρώτη στιγμή είχα ένα προαίσθημα ότι θα εξελιχθεί σε μια ξεχωριστή συνεργασία. Η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τα όνειρα μου όταν πριν από λίγους μήνες με ειδοποίησαν ότι η μητρική εταιρεία ήθελε να είμαι το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας του brand. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Η εταιρεία που αγαπώ τόσο πολύ, να με χρήσει brand ambassador και να μου εμπιστευθεί την προώθηση των γυαλιών της σε όλο τον κόσμο.

Η χαρά μου ήταν διπλή όταν ήρθε η ώρα της φωτογράφισης και διαπίστωσα πόσο τυχερή είμαι να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Ακριβείς, φιλικοί, συνεργάσιμοι. Με μια λέξη επαγγελματίες. Σε οτιδήποτε χρειάστηκε ήταν δίπλα μου. Πρόθυμοι να με καθοδηγήσουν για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Είναι χαρά μου να δουλεύω με ανθρώπους που έχουν τόσο μεγάλο πάθος και δημιουργικότητα.

Το σημαντικότερο όμως απ’ όλα είναι ότι αυτό το team απαρτίζεται από καταπληκτικούς επαγγελματίες , καταρτισμένους στον τομέα τους, με υψηλή αισθητική και ήθος.

Από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας με έκαναν να νιώσω μέλος αυτής της υπέροχης παρέας, το κλίμα μέσα στην εταιρεία είναι τόσο φιλικό και οι άνθρωποι τόσο χαμογελαστοί και ευδιάθετοι που με κάνουν να αισθάνομαι υπέροχα. Κάθε φορά που πηγαίνω να τους επισκεφθώ φεύγω με ένα τεράστιο χαμόγελο!

Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των καλοκαιρινών συλλογών ηλίου. Στον όμορφο χώρο του Beauty Killed The Beast, οι άνθρωποι της εταιρείας μας υποδέχτηκαν με μια άκρως φιλική και ζεστή διάθεση που σε μετέφερε σε ένα εξωτικό περιβάλλον, με δροσερά cocktails, έντονα χρώματα, ένα εξαιρετικά καλόγουστο ύφος στο decor της παρουσίασης των συλλογών και με μια παιχνιδιάρικη και χαλαρή ατμόσφαιρα που εξελίχθηκε σε ένα καλοκαιρινό party.

Αυτό που διαπίστωσα εκείνη την ημέρα ήταν ότι η επιτυχία οφείλεται σαφέστατα στην σκληρή δουλειά αλλά και στην ευγένεια και την καλοσύνη αυτών των ανθρώπων! Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μιλούσαν για το πόσο εντυπωσιάστηκαν από τις συλλογές αλλά κυρίως από τα άτομα που δουλεύουν σε αυτή. Είμαι σίγουρη ότι ένιωσαν αυτό που νιώθω κι εγώ κάθε φορά που τους βλέπω, σεβασμό και εκτίμηση!

Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με ανθρώπους σαν κι εσάς, σας ευχαριστώ που με προσέχετε σαν τα μάτια σας…

Με αγάπη Μαντώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η δ/νση email σας δε θα δημοσιευτεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα εξής HTML tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>